Wat anderen zeggen…

Bij lichamelijke klachten zou ik een bezoek aan Bastiaan Keuning ten zeerste aanraden.

“Kijkt verder, vol enthousiasme en professioneel”


Zeer goede osteopaat. Kijkt verder dan je ‘pijn-plek’ en ziet -voor mij als leek zeker- de meest bijzondere verbanden tussen onderdelen in je lichaam: nooit geweten dat je last van je knie kunt krijgen als er in je buik iets vastzit. Ik ben al verschillende keren bij fysiotherapeuten geweest vanwege pijn in mijn onderrug, na twee behandelingen bij Bastiaan is dat over. Heel prettig persoon. Vertelt vol enthousiasme over zijn vak: ‘het mirakel lichaam’ en al haar onderdelen, maar ook over de gevolgen van je levensstijl daarop. Bij lichamelijke klachten zou ik een bezoek aan hem ten zeerste aanraden.

Wendy Mogge, product manager
ANWB Reizen

“Neemt de tijd en ziet jou als persoon”

Kom er nu een aantal jaar regelmatig en hij helpt mij echt bij diverse klachten. Bastiaan heeft me al menig keer goed kunnen helpen om van mijn hoofdpijn en rugklachten af te komen. Hij praat echt vol passie over zijn werk en heeft duidelijk plezier in zijn werk en dat geeft een goede sfeer tijdens een behandeling. Buiten de fysieke behandeling geeft hij ook goede adviezen en kan ik goed met hem praten wat ik belangrijk en erg fijn vind. Neemt de tijd en ziet jou als PERSOON en niet allen de kwaal/aandoening die verholpen moet worden. Je kan hem ook altijd via mail bereiken voor advies en vragen.

Jolanda Bode, pedagogisch medewerker Dak kindercentra

“Eindelijk weer voluit!”

Liep bijna een jaar met een blessure die geen specialist kon oplossen totdat ik bij Bastiaan binnenkwam. Na 1 behandeling 80% van mijn blessure af en ik kon 2 dagen later weer aan het werk. ongelooflijk goed!

Jos van den Assem
Student, rugbyspeler

“Never seen my son

so relaxed…”

We took our 4 year old to see Bastiaan, as he has been complaining of neck pain. The appointment was a great success as I had never seen my son so relaxed and cooperative with a “stranger”. It is for sure a result of Bastiaan’s personality and they way he interacts with children, which made my son totally comfortable and trusting. I feel very confident that Bastiaan will help us put my son’s little body in balance again.

Viviana, advocaat
UN ICTY

“Thanks!”

Meerdere malen hier geweest. Telkens met goed resultaat. Ik kan Bastiaan bij iedereen aanbevelen!

Joost Kleine Snuverink, ondernemer
Space Winner Self Storage

“Adequaat en professioneel”

Zeer tevreden. Er wordt goed geluisterd naar de klachten en geschiedenis van de patiënt. Er wordt adequaat en professioneel gehandeld en er hangt een ontspannen sfeer waardoor je lichaam nog beter reageert op de behandeling!

Petra Ogier, ondernemer
RIMA Flowers

Mensen vragen mij dikwijls naar welke huisarts, psycholoog of andere therapeut ze het beste kunnen gaan als zij van hun diensten gebruik willen maken. Natuurlijk ken ik diverse mensen waarvan ik denk dat zij uitstekende professionals zijn, maar de keuze blijft uiteindelijk zeer persoonlijk. Een testimonial op hun website geeft toch een indruk van wie ze zijn en hoe ze ervaren worden. Ik hoop dat deze pagina jou een indruk geeft hoe ik ben!

Hartelijke groet,