GERICHT op de oorzaak

In de osteopathie vormen een uitgebreid vraaggesprek (anamnese) en lichamelijk onderzoek de basis voor een gerichte diagnose en behandeling.

De osteopaat informatie over de huidige klachten, medische voorgeschiedenis, leefstijl en andere relevante factoren. Dit helpt om een compleet beeld te krijgen van de patiënt en de mogelijke oorzaken van de klachten.

Het lichamelijk onderzoek omvat observatie van houding en beweging, palpatie van weefsels en gewrichten, en specifieke testen om de beweeglijkheid en functie van het hele lichaam te beoordelen, omdat klachten kunnen voortkomen uit disfuncties elders in het lichaam.
DOEL: Doel van het vraaggesprek en onderzoek is de onderliggende oorzaak van de klachten te vinden, niet enkel de symptomen te behandelen. Zonder goede diagnose is essentieel voor een goed behandelplan.

CONTACT & AFSPRAAK

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Ik ben bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur.

Bel mij: +31 6 50201717. Mocht ik in behandeling zijn, spreek dan uw naam en telefoonnummer in dan bel ik u zo snel mogelijk terug.